Artifex bau solutions

Uspeh dolazi uz kvalitetnog partnera

Pružamo usluge svih završnih i zanatskih radova u građevinarstvu na svim vrstama stambenih, poslovnih i industrijskih objekata. Naš cilj je jeste zadovoljan klijent i prepoznavanje našeg kvaliteta u pružanju svih građevinskih usluga, ugrađujući opremu i materijal renomiranih proizvođača, uz visok standard zanatskih radova.

01

01

Staklene fasade

Staklene fasade predstavljaju samonoseći, u celini zastakljen i toplo izolovan tip fasadne konstrukcije od aluminijumskih i statički odabranih vertikalnih i horizontalnih profila. Vertikalni i horizontalni profili podrazumevaju višekomorne profile i mogu vršiti odvodnjavanje konstrukcije u tri ravni na osnovu preklapanja profila.

02

02

Zidno grejanje

Kao što naziv “zidno grejanje” jasno govori, u pitanju se sistem kod kojeg se grejna tela nalaze u samim zidovima. U tome se krije i najveća sličnost sa sistemom podnog grejanja, jer toplota se u prostoriju prenosi preko mnogo veće površine nego kada je u pitanju radijatorsko grejanje. Zahvaljujući tome temperatura vode u sistemu zidnog i podnog grejanja je niža nego kod sistema radijatorskog grejanja.

03

03

Zidno hlađenje

Zidno hlađenje dolazi u obzir kod novogradnje ili adaptacije. Kod adaptacije je prednost brzina gradnje kao i smanjen unos vode i prljavštine.

Sistem zidnog hlađenja je namenjen hlađenju prostorija i brzo povrati trošak investicije jer je njegovo korišćenje jeftinije nego hlađenje klima uređajima. Isto tako komfor je mnogo veći jer hlađenje ne izaziva nikakve zvukove koji ometaju kao ni promaju.